Агро ММ

От месец март 2010 г. „ИНТЕЛЕКТ КОНСУЛТ ПЛЮС – ЦМ” ЕООД започва издаването на ежеседмичен бюлетин „АГРО ММ”. Бюлетинът съдържа най-важното касаещо всеки земеделски производител. С „АГРО ММ” Вие получавате актуална и точна информация в областта на земеделието, анализи, проучвания и статистика по всички теми, засягащи агробизнеса. Изключително внимание се отделя на анализа на факторите, които имат отражение в краткосрочен и дългосрочен план върху цените на непреработена и преработена земеделска продукция, статистика за основни зърнени култури и състояние на вътрешния пазар.

„ИНТЕЛЕКТ КОНСУЛТ ПЛЮС – ЦМ” разработва и публикува два пъти в годината анализи за развитието на земеделието, на правителствените и Европейски програми, производствените разходи в растениевъдството и животновъдството, социалното осигуряване, финансите и данъчното облагане.

    Технически данни за „Агро ММ“:

  • Периодичност: веднъж седмично
  • Издания годишно: 50 броя
  • Цветност: пълноцветен 4+4
  • Хартия: 120 грама гланц
  • Цена за годишен абонамент: 300 лв. с вкл. ДДС

Можете да се абонирате, като попълните формата.

Абонамент "Агро ММ"
* полетата означени със звездичка са задължителни

На посочения от Вас адрес ще Ви бъде изпратена фактура за извършване на плащането, на която ще може да намерите и банковата сметка, необходима за да извършите превода. След като получите фактурата (максимален срок от подаване на онлайн заявката: 3 работни дни) е необходимо да заплатите сумата от 300 лв. с вкл. ДДС, по банков път. Изпращането на бюлетина започва веднага след получаване на плащането.

За допълнителни въпроси и запитвания, може да се обадите в офиса, на един от посочените телефони или да използвате тази форма.

email
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE