Югозападното горско предприятие открива временни приемни за граждани

Югозападното държавно предприятие открива временни приемни за граждани, които желаят да получат актуална информация за опазването, стопанисването, охраната и възобновяването на горите, съобщиха от ведомството. Инициативата е в отговор на повишения интерес към дейностите в горите и дисциплината на ползване и е част от политиката на предприятието за активизиране на диалога с местните общности.

„Целта ни е да бъдем максимално близо до хората по места, да се срещнем и разговаряме с тях, да отговорим компетентно и професионално на въпросите им. Обратната връзка е важна за нас, тъй като липсата или недостатъчната информация често е причина за възникване на напрежение сред местните жители”, коментира директорът на ЮЗДП инж. Дамян Дамянов.

Първата приемна се проведе на 2 ноември в софийското село Лозен, което е в обхвата на „Държавното горско стопанство – София”. Тя беше организирана съвместно с кметството. Предстоят подобни дискусии с жителите и на други населени места в областите Благоевград, Кюстендил, Перник, София, Софийска, Ловешка и Пазарджишка.
Източник: sinor.bg

email
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE