Утре изтича срокът за обжалване на допустимия слой

Утре е крайният срок за обжалване на заповедта за одобрения специализиран слой  „Площи, допустими за подпомагане“.
По правило това става в рамките на 14 работни дни от публикуването на документа в „Държавен вестник“, което стана на 17 март. Именно 31 март е датата, която се пада като краен срок.
Резултатите от подадените възражения между 27 януари и 10 февруари могат да бъдат проверени на сайта на Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ).
Данните от специализирания слой са предоставени на фонда за зареждане в ИСАК с цел обезпечаване на приема на заявления за подпомагане по кампанията за директните плащания през тази година, както и за извършване на задължителните кръстосани проверки на подадените през 2016 година заявления за подпомагане. На тази бази предстои да се извърши окончателна оторизация и плащания на площ за миналогодишната кампания.
Ако има необходимост, ДФЗ ще нанесе корекции в извършените до момента плащания по схемите и мерките за подпомагане на площ.
Земеделските производители, получили по-малка сума на първоначален етап, ще получат допълнителни суми, а  на тези, на които е изплатена по-голяма сума, „ще се предприемат стъпки за нейното възстановяване“.
Източник: fermer.bg
email
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE