На 19 май „DuPont“ провежда ден на отворените врати в Стралджа

На 19 май експерти от компанията „ДюПон Растителна Защита“ организират специално за фермерите от Южна България ден на отворените врати. Събитието ще се проведе от 11 часа в землището край град Стралджа, в полетата на земеделската кооперация ПЧЗК „Стралджа – Атанас Стойков“. С продуктите на ДюПон Растителна Защита земеделските производители не само откриват потенциала на своите култури, но постигат добивите и качеството, които очакват.

По време на открития ден ще може да се видят нагледно отличните резултати, постигнати на полето чрез приложението на една от схемите за растителна защита на житни култури на ДюПон – хербицида Гранстар® Супер и фунгицида Кредо®  приложени като първо третиране и новия фунгицид Аканто®  Плюс приложен като второ третиране във фаза флагов лист на културата.

Настъпи времето, когато в реални условия можем да ви покажем резултатите, които постигаме прилагайки нашите продукти и схеми за растителна защита, обясниха експерти на компанията.

Ще бъдат представени новите сортове пшеница, ечемик и тритикале на Института от Нови Сад, както и продукти за растителна защита на „ДюПон България“.

Източник: sinor.bg

email
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE