До дни приключва приемът по Схемата за внос на сирена в САЩ при намалени мита

Приемът на заявления по Схемата за внос на сирена в САЩ при намалени мита приключва до дни. До 10 септември, събота, заинтересовани могат да подават документи в ДФЗ за издаване на лицензия за износ.

Примът на заявления по Схемата за внос на сирена в САЩ при намалени мита приключва до дни. До 10 септември, събота, заинтересованите лица могат да подават документи в ДФЗ за издаване на лицензия за износ.

 Лицензиите ще се издават до 15 декември 2016 г, като ще бъдат валидни през цялата 2017 г. Има няколко условия за получаване на лицензия за износ.
Преди всичко заявителите трябва да бъдат регистрирани във Фонда преди първото си кандидатстване (документи се подават единствено в централното управление на ДФЗ в София).
Износителите трябва да представят доказателства, че са изнасяли продуктите от въпросната квота за САЩ поне през една от предходните три календарни години (2012 г. – 2015 г.) и че определеният от тях вносител е дъщерно дружество на заявителя.
Към документите се добавя и декларация от определения вносител, който удостоверява, че отговаря на американските изисквания за издаване на лицензия за внос на продукти по код 0406.
Източник: fermer.bg

 

email
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE